Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Verkoopdisplay voor passen

10-11-2011

Dutch Card Printing is een moderne drukkerij die zich volledig heeft gespecialiseerd in het bedrukken van plastic cards. En daar pluk jij de vruchten van. De mooiste plastic cards, ingekocht bij de bron en van Hollandse bodem - daar zou je bij wijze van spreken je tanden in willen zetten.

 

Verkoopkansen

Dutch Card Printing biedt jou als wedeverkoper extra verkoopkansen met een product dat vaak samen met drukwerk wordt geleverd. Unieke plastic cards in waterloos offset gedrukt en geleverd binnen 10 dagen.

 

Extra service

Wil jouw klant niet alleen bedrukte kaarten, maar moet elke kaart ook worden voorzien van unieke gegevens zoals namen, nummers en barcode? Wij verzorgen deze service voor je! Wil je meerdere mogelijkheden, technieken of ideeën verwerken in één kaart? DCP vindt het voor je uit! Ook verzorgen wij de fullfilment van je order.

 

De plastic voorbeeld cards verkopen zichzelf

Wij hebben een verkoopdisplay ontwikkeld met acht verschillende soorten bedrukte plastic cards. Je klanten zien direct de mogelijkheden en welke kwaliteit geleverd wordt.

 

50 euro korting

De display inclusief 200 kleurrijke bedrukte plastic cards (acht verschillende á 25 stuks) bieden wij aan voor 50 euro. Bij je eerste order heb je de kosten er al uit, want dan ontvang je 50 euro korting op deze order.

 

Bestellen

Wil je een display bestellen? Vul dan hier je gegevens in en binnen 3 dagen heb je het verkoopdisplay in huis. Om je display goed gevuld te houden, kun je uiteraard losse kaarten nabestellen, zelfs in nog meer verschillende uitvoeringen.

 

Meer informatie

Liever direct een offerte ontvangen? Vul dan hier het offerte formulier in.

Uiteraard komen wij ook graag langs om de verkoopmogelijkheden in een persoonlijk gesprek door te nemen.